Alfems Blog - volg de laatste ontwikkelingen van Alfems 

7 februari 2014

De laatste voorbereidingen voor de Ambiënte in Frankfurt zijn bijna afgerond. Op pad naar een inspirerend weekend. De Valentijnsactie heeft veel bijkijks. Vooral veel verwennerij op sieraden afdeling op dit moment. Wees er snel bij, want op = op!

29 januari 2014

Het is aftellen, aftellen naar de dag van de liefde, Valentijn. Liefde gaat door de maag zeggen ze wel vaker. In dit kader zullen we de komende weken met leuke valentijnsacties komen waarbij we extra denken aan de innerlijke mens :). Zie je nu al iets wat je aanspreekt, pak dan meteen je Valentijnskorting mee van 10% op al je aankopen. Gebruik hiervoor kortingscode "Alfems" en verwen je geliefde.

20 januari 2014

Nog een paar weken en de belangrijkste beurs van dit jaar begint. De Ambiënte in Frankfurt. Hier komen talloze leveranciers de trends van dit jaar presenteren. We hopen hier weer erg veel nieuwe leuke dingen tegen te komen met een Deense oorsprong de we in onze winkel kunnen presenteren. Heb je zelf vragen over Deense producenten, stel je vraag dan in ons contactformulier. We reageren binnen een dag!

13 januari 2014

Het jaar is nog maar net begonnen en we draaien alweer op volle toeren. Er komt voor veel mensen weer een leuke tijd aan, Valentijn. Hier zetten we de laatste puntjes op de "i" om onze site hiervoor op orde te krijgen. Houdt de site goed in de gaten. 

Met vriendelijke groeten,
Team Alfems

9 januari 2014

Het lijkt er nu dus toch echt van te gaan komen? De tijd om binnen te genieten van buiten. Sneeuw? Wij bereiden ons er in ieder geval maar wel op voor. Binnenkort vindt je in onze koffie&thee afdeling een grote hoeveelheid nieuwe koffie&thee pakketjes. Lekker om samen van te genieten. Vergeet je niet je korting,  10% extra korting voor iedereen die voor € 50,- of meer besteld. Zorg ervoor dat je tijdens het afrekenen gebruik maakt van kortingscode 10VA

1 januari 2014

De allerbeste wensen

Wij wensen iedereen een gezond, gelukkig, fantastisch en vooral leuk 2014 toe. Alfems zal dit jaar meer dan ooit in het nieuws zijn. Regelmatig komen we met schitterende acties via onze nieuwsbrieven, social media en campagnes. We beginnen dit jaar, voor de maand januari, naast onze toch al scherpe prijzen beginnen met 10% extra korting voor iedereen die voor € 50,- of meer besteld. Zorg ervoor dat je tijdens het afrekenen gebruik maakt van kortingscode 10VA

Met vriendelijke groeten,
Team Alfems

15 april 2013

Appeltjes van Oranje

De troonwisseling is in aantocht. Toch weer een bijzonder moment dat we graag willen vieren. Daarom hebben we een speciale Oranje collectie aangemaakt met interessante oranje aanbiedingen. Laat je verrassen!!
 

8 april 2013

Dit nieuws willen we echt graag delen. Het is altijd een enorme uitdaging om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. De afgelopen maanden hebben we flinke onderhandelingen gevoerd met onze expediteurs. En wij zijn trots op de geboekte resultaten, de besparingen lopen op tot wel 40%. Op dit moment kennen we nog maar twee tarieven. Het tarief voor brievenbuspost is nu standaard € 1,95 en voor pakketpost € 3,95.
 

4 april 2013

Werkzaamheden aan de website. Momenteel zijn we bezig met aantal een veranderingen op onze website. Het is altijd een uitdaging om de juiste informatie zo gericht mogelijk te brengen. Daarom wordt er in de komende tijd gewerkt om de kenmerken van de producten apart te vernoemen. Hiermee wordt in één oog wat je kunt verwachten van het product en zie je ook wat de verzendkosten zijn en of het product op voorraad is.
 

29 maart 2013

Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen toe en hopen dat het maar mooi weer mag worden.
 

23 maart 2013

De Pasen komt er nu echt aan en we hebben aantal mooie acties samengesteld. Kijk bijvoorbeeld bij ons mooie theeservies van Falby. Leuke frisse pasteltinten die je tafel vrolijk aankleden.


17 maart 2013
De Ambiënte in Frankfurt heeft ons vorige maand erg veel nieuwe inspiratie gegeven en vooral een blik op alle mooie nieuwe producten die het komende jaar op de markt zullen verschijnen. Onze nieuwste aanwinst is zojuist binnen gekomen. De producten van En Gry & Sif hebben we in de etalage gelegd. We zijn extra blij met deze aanwinst omdat deze producten onder de World Fair Trade normen worden geproduceerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen op en top. We hebben hoge verwachtingen van deze aanwinst en zijn benieuwd naar jouw reactie. klantenservice@alfems.nl.
 

20 februari 2013
De Ambiënte heeft weer veel gebracht. We zijn enorm enthousiast over hetgeen we gezien hebben. We hebben een aantal fantastische aanwinsten voor de winkel en we zullen je de komende tijd op de hoogte houden.

12 februari 2013
De voorbereidingen op de Ambiënte zijn in volle gang en wij zijn er klaar voor. De Ambiënte is één van de grootste design beursen van Europa en wordt bezocht door mensen uit de hele wereld. Dit is de locatie voor nieuwe inspiratie en ontwikkelingen, op zoek naar nieuwe mooie producten speciaal voor jou.

2 februari 2013
We hebben nieuwe acties opgezet. Vier voor de prijs van drie, rompertjes met gratis rammelaars, snijplanken met gratis spatel of tang, dubbelwandige theeglazen met waanzinnige kortingen. Nu met de Valentijnskorting helemaal aantrekkelijk. 14% korting op het hele assortiment bij gebruik van code Valentijn 

25 januari 2013
SPECIAL. Iedereen die bij ons besteld voor Valentijnsdag ontvangt van ons 14% korting op het gehele assortiment als er gebruik wordt gemaakt van de kortingscode Valentijn

18 januari 2013
Valentijn komt er weer snel aan. Via Facebook en de nieuwsbrief brengen we onze aanbiedingen uit. Schrijf je snel in op onze nieuwsbrief en ontvang binnen 24 uur een code voor 5% korting op het gehele assortiment

12 januari 2013 
Dank jullie wel voor alle leuke reacties op de nieuwe website. Hij blijft in ontwikkeling, we zijn zelf nog niet helemaal tevreden, maar laten we kritisch op jezelf zijn noemen.

10 januari 2013
De Ambiente in Frankfurt is weer geboekt. Van 14 februari tot en met 19 februari laten producten en agenten van over de hele wereld hun collecties en nieuwe ideeen zien. Het is DE lifestyle beurs van Europa.

5 januari 2013

Het loopt storm. Er is een boel animo voor de sieraden en vooral veel vragen over wat er dan voor in de plaats komt. Hier informeren we je later over. Maar geniet van de hoge kortingen zolang het nog kan. 

3 januari 2013

We zijn bezig flink huis te houden in ons magazijn om ruimte te maken voor nieuwe collectie. Daarom nu hoge kortingen op heel veel producten en voor alle sieraden geldt OP = OP

1 januari 2013

We wensen je een geweldig 2013 en we hopen dat je dit jaar in gezondheid, in voorspoed en geluk mag doen. Wij willen graag iedereen bedanken die ons het afgelopen jaar heeft geholpen om Alfems daar te brengen waar het nu staat. We hebben onze winkel zien groeien, professioneler zien worden en een breder en dieper assortiment in de winkel kunnen plaatsen. Ook onze klantenservice hebben we verbeterd. Ook voor dit jaar staan er weer grote plannen klaar en achter de schermen zijn we er al druk mee bezig. Via de nieuwsbrief ben je de eerste die er van op de hoogte zal zijn, maar ook via Facebook en Twitter houden we je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. 

Graag zien we je vaker bij ons terug en als je vragen hebt, kun je ze altijd stellen via klantenservice@alfems.nl 

31 december 2012

Wij willen je graag een ontzettend goede jaarwisseling toewensen en bijzonder goed, gelukkig, voorspoedig en gezond 2013. That all your wishes may come true. Happy New Year.

27 december 2012

We maken ruimte in ons magazijn voor nieuwe collecties. Daarom zijn op dit moment alle spullen van Pilgrim in de uitverkoop. Waanzinnige kortingen en Op = Op.

pilgrim13114-6111necklacezoom1.jpgpilgrimketting.jpgpilgrimdanishdesignblack[1].jpg

24 december 2012

Wij wensen je hele fijne kerstdagen toe. Genieten van elkaar en de kleine dingen waarderen.
Team Alfems

21 december 2012

Nog en paar dagen en het is kerst. De spullen van Joseph en Joseph zijn erg in trek op dit moment. Vooral de luxe gekleurde snijplanken en spullen van Falby vliegen de toonbank over.

18 december 2012

In aanloop naar de kerst hebben we werkelijk geweldige acties weten te realiseren samen met onze leveranciers. Hoge kortingen die wel oplopen tot 50% en erg veel producten versturen we zonder verzendkosten. Daarnaast zijn we nog met een hele leuke nieuwe ontwikkeling bezig. Hou de site in de gaten, we zijn erg benieuwd naar jullie reactie.

17 december 2012

Wil je makkelijk geld verdienen? Schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op het totale assortiment. Binnen 2 uur van ons een kortingscode die je dan direct kunt gebruiken

12 december 2012

Net binnen gekomen de nieuwe collectie van QDO. We zijn er heel erg enthousiast over. Hier een kort voorproefje van wat je er onder andere kunt vinden.

qdo567114elementsfrozenglass.jpg       qdo567156teapotwithsidehandlered.jpg      qdobabushkamokblauwenoranje.jpg        birdiecans.jpg

1 december 2012

Wij hebben onze activiteiten op facebook opgevoerd. Iedere week worden daar meerdere aanbiedingen geplaatst 

15 november 2012

De sint is aangekomen in Roermond. Hij heeft met ons contact opgenomen om een aantal waanzinnige Sinterklaas acties te verzorgen. Omdat de Sint er voor iedereen is, hebben we een kleine schoen en een grote schoen klaar gezet. . . . . en je raadt al, de kleine schoen is voor de kleinsten onder ons en de grote schoen . . . . juist. Klik hier voor ons sint acties 

25 oktober 2012

De Sint heeft onze Sinterklaas etalage geopend voor een voor beschouwing. Kijk nu op onze Sinterklaas pagina en laat je aangenaam verrassen en er komt nog meer bij. Als speciale service kunnen we dit jaar nu ook de cadeautjes voor je inpakken door onze inpakpieten die we van de Sint mochten lenen.

11 oktober 2012

Zwarte Piet heeft bij ons aan de deur geklopt en gevraagd om speciaal voor de Sint een hele eigen etalage in te richten met speciale aanbiedingen voor jong en oud. We gaan dus flink uitpakken.

5 oktober 2012

Pepernoten, speculaas poppen en marsepein liggen weer in schappen. Ook wij zijn volop in de voorbereidingen om de Sint dit jaar te mogen ontvangen. Binnenkort hier meer over, en het beloofd veel goeds :)

29 september 2012

We hebben gehoord dat er nog een paar mooie nazomer dagen aan zitten te komen. Lekker genieten in het zonnetje van een heerlijke kop thee of een wijntje. Wij hopen dit nog aangenamer voor je te kunnen maken door de schitterende accesoires van QDO, Falby en Menu

20 augustus 2012

EXTRA KORTING verdienen? Wil je op de hoogte zijn van de laatste acties en nieuwe ontwikkelingen . Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een 5 % korting op je eerst volgende bestelling.

28 augustus 2012

Volgende week begint de najaarsbeurs weer en zullen we ons verdiepen in alle nieuwe leuke ontwikkelingen die onze leveranciers gemaakt hebben. We verwachten leuke producten van Joseph Joseph, QDO en  Menu. 

24 augustus 2012

Wil je op de hoogte zijn van de laatste acties en nieuwe ontwikkelingen . Schrijf je in op onze nieuwsbrief  en ontvang een 5 % korting op je eerste bestelling.

21 augustus 2012

De zomer is aangebroken,  in ieder geval voor deze week. Daarom hebben we een aantal speciale aanbiedingen gemaakt met zomerse kortingen. In bijzonder daglicht zetten we in ieder geval de knallende acties van Joseph Joseph. Ook de Back to School actie loopt erg goed. De lunchsetjes vliegen letterlijk de deur uit op dit moment. De actie nog een keer: Lego Lunchbox, Lego Lunchfles en Gratis Lego fruitbakje en Gratis verzending.

14 augustus 2012

De Back-to-School actie is begonnen. Samen met onze partner hebben we een echte superdeal weten te treffen. Een lego lunchbox, lego lunchfles en een GRATIS fruitbakje EN GRATIS verzending. We hebben een aantal setjes vooraf samengesteld maar als je zelf je kleuren wilt samenstellen kan dat natuurlijk ook!!! Geef je kleuren door aan back-to-school@alfems.nl  en wij zorgen ervoor dat je deze bij ons als actie kunt bestellen.

7 augustus 2012

Het is vakantie in Nederland, maar toch zitten we niet stil. Dit zijn altijd mooie momenten voor even bezinning en (een soort van) rust. Wij hebben tijdens de vakantie goed na kunnen denken over de acties die we de komende tijd weer uit gaan zetten voor jullie. Houdt de website goed in de gaten en wil je actief op de hoogte gehouden worden over de laatste aanbiedingen, schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

19 juli  2012

Ben je ook wel eens opzoek naar het ideale cadeau maar je weet gewoon niet wat je geven moet. Kijk dan eens bij ons bij de giftboxes. De afgelopen tijd zijn er een groot aantal nieuwe mooie en bijzondere pakketten bij gekomen omdat we gemerkt hebben dat er erg veel vraag naar is. Steeds vaker krijgen we aanvragen voor kraampakketten, jubilea, huwelijkscadeau’s maar ook voor relatie geschenken.

7 mei 2012

Lifestyle, doe je mee of niet. Ons assortiment maakt het voor jou mogelijk om de nieuwe trend te zetten en zorgt er ook voor dat je niet hoeft achter te lopen op de laatste mode. Continu zijn we opzoek naar mooie, kwalitatieve en ook praktische aanvullingen op assortiment die aansluiten op de trends.

Binnenkort, misschien geloof je het nu niet, zal het zomer zijn. Om daar je daar ook goed op voor te bereiden, hebben we dit jaar extra aandacht besteed aan ons karaffen assortiment. Modieuze en strak vormgegeven karaffen die de finishing touch zijn op de aankleding van je tafel buiten. Of heerlijk bij een glas wijn. De karaffen zijn te vinden op afdeling Inrichting. Daarnaast vindt je op de afdeling Sieraden ook schitterende zomerse kettingen en armbanden tegen hele scherpe prijzen en gratis verzending.

28 april 2012

Lego,
Sinds kort hebben de lego lunchboxen een echte centrale plaats gekregen. Lego ontwikkelt zich de laatste jaren steeds breder met een assortiment dat jong en oud aan spreekt. Maar de doeleinden worden steeds anders. We zien natuurlijk Duplo zich meer ontwikkelen richting de jonge dames onder ons. Daarnaast zien we ook meer en meer opbergsystemen van Lego. Niet om in de kast te plaatsen, maar om bijvoorbeeld je  brood erin te doen. En natuurlijk zijn de drinkflessen van Lego ook enorm handig en alles is te vinden op de speelgoed afdeling van Alfems.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Falby komt er aan!

Nieuw in ons assortiment wordt Falby. Een mooi Deens merk met prachtige spullen. Kopjes, textiel, bordjes, noem het maar op. We hebben een mooie keuzen weten te maken die we binnenkort zullen presenteren. Een kleine tip van de sluier.....

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alfems in de media

 promotieflyeradvertentiefeb.jpg

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 februari 2012

Ambiente beurs.

We hebben kilometers gelopen, honderden stands gezien, tientallen leveranciers gesproken. De Ambiente beurs in Frankfurt was een succes. Naast dat we de ontwerpers van onze eigen merken als QDO hebben gesproken (en we hebben het gezien, er komen hele leuke nieuwe ontwerpen aan) hebben we ook nieuwe contacten op de kop getikt. Om ons assortiment uit te breiden hebben we een nieuw neusje van de zalm ontdekt: EnGry & Sif. In Nederland nog niet bekend, maar dit is werkelijk een pareltje met fantastische ecologische producten, speeltjes, prachtige tassen, shawls, slofjes, noem maar op.

Ook Lego is in geinteresseerd geraakt in Alfems en wil graag via ons de Nederlandse markt op met de nieuwste prodcuten. En deze zijn leuk!!

Wij gaan de aankomende tijd zorgen dat we de mooiste producten inkopen. Hou ons in de gaten want de nieuwe collectie van Katvig kan elk moment binnenkomen.

 

Alfems BV

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 februari 2012

De eerste zending van Katvig is binnengekomen. Katvig zal met haar producten een belangrijke aanvulling op de productgroep Kids zijn. De eerste zending bestaat uit heerlijk warme fleece jassen voor de kleintjes, echt perfect met dit koude winterse weer. Dit is de eerste stap voor de invulling van onze kindergroep met kinderkleding.

Binnenkort zal de tweede en derde zending binnenkomen waarmee we jullie een mooi en ruim aanbod kunnen doen van speciale kinderkleding. In de komende weken zullen we onze website hier verder op aanpassen, dus hou het allemaal goed in de gaten.

Team Alfems

1 februari 2012

In het weekend van 11 februari 2012 gaan we de Ambiente beurs in Frankfurt bezoeken. Dit is de meest vooraanstaande beurs in Europa wanneer het gaat om design artikelen. Hier komen alle top design merken uit de hele wereld samen om hun nieuwe collecties te showen.

Maandag 13 februari staat volledig in het teken van Denemarken en Danish Design. Die dag zullen we dan ook aanwezig zijn om inspiratie op te doen en jullie in de periode daarna de nieuwe ontwikkelingen te presenteren. We hebben er zin in.

Groetjes,

Team Alfems

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hooglanderveen, 28 januari 2012

We hebben groot nieuws. Ongeveer een half jaartje geleden hadden we al aangekondigd dat we een bijzonder Danish Design kledingmerk in ons midden hebben. Katvig. Dit gaat om kleertjes voor de jongsten op aarde, en deze kleertjes zijn op een heel milieubewuste wijze geproduceerd. Zo zijn er geen gebruik gemaakt van chemicalieën, wordt er gebruik gemaakt van gerecycled materiaal, maar ook zijn de productie omstandigheden (lonen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomgeving) in het daglicht gezet.

Binnenkort zullen wij de collectie van Katvig opnemen in onze winkel. Met veel enthousiasme en trots kijken we er naaruit om dit jullie te presenteren. De verwachting is dat we dit in de week van 7 februari gerealiseerd hebben. Tegen die tijd meer nieuws.

Goed weekend.
Groetjes,

Team Alfems

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hooglanderveen, 15 januari 2012

Hallo,

De voorbereidingen op Valentijn zijn in volle gang. Samen met onze bijzondere partners uit Denemarken zijn we voor jullie bezig geweest een aantal hele mooie en vooral bijzondere Valentijnsacties te organiseren. Het thema waar we voor hebben gekozen is "samen" zijn. Op verschillende manier kun je tijd met elkaar doorbrengen. Hand in hand, op de bank, aan tafel, maar ook in gedachten. En op al deze punten hebben we gepoogd iets bijzonders voor jullie te maken.

Als je je inschrijft op onze nieuwsbrief (rechts op het scherm), dan ontvang je alle lopende Valentijnsacties en wordt je op de hoogte gehouden van onze toekomste acties.

Groetjes,

Team Alfems

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hooglanderveen, 30 december 2011

Hallo,

De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt aan ons Kids portfolio. We kwamen erachter, dat dit deel van onze winkel niet naar behoren werkte. Het gevolg is dus geweest dat jullie niet hebben kunnen zien, wat we echt wilden laten zien.

Inmiddels zijn er flinke stappen gemaakt en na diverse tests, lijkt alles weer naar behoren te functioneren. De komende week zullen we de laatste puntjes op de "i" gaan zetten, zodat alles weer op een normale wijze te bekijken is. Er zijn ook een aantal leuke nieuwe producten toegevoegd voor de allerkleinste onder ons

Groetjes,

Team Alfems

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hooglanderveen, 5 mei 2011

Hallo,

Welkom bij Alfems!

Alfems is de nieuwe on-line winkel in Nederland op het gebied van Danish Design. Graag laten we u kennis maken met de bijzondere, duurzame en hoogwaardige design producten uit Denemarken.

Alfems verkoopt een beleving. Achter al onze producten en partners schuilt een bijzonder verhaal. Een verhaal vanuit een ideologie, een beleving. Waar kwaliteit, duurzaamheid en onderscheid hoog in het vaandel staan. Ons assortiment bestaat uit artikelen die u niet of nauwelijks buiten Denemarken, Scandinavië zult vinden. Daarmee haalt u dus letterlijk exclusiviteit in huis. Een product met een verhaal erachter, een product waarover wat te vertellen valt, een verrijking voor u en uw woning.

Wij richten ons op lifestyle, kinderen en keukens. En dat doen wij samen met onze partners. We zijn onder andere exclusief on-line dealer van Pilgrim sieraden die vooral opvallen door haar simpele maar zeer mooie ontwerpen en haar bijdrage aan Artsen Zonder Grenzen.

Daarnaast kunnen wij u een select assortiment bieden van beroemde Deense merken. Rice die uw huis kleurrijk versiert. Joseph & Joseph hoort vooral thuis in de keukendesign. Menu en Erik Bagger hebben zich gespecialiseerd in tafel- en woondesign . Katvig heeft zich op een bijzondere wijze gespecialiseerd op het gebied van kinderkleding door volledig milieu neutraal kleding produceren en gebruik maken van gerecycled materiaal. Tevens leveren we uniek kinderspeelgoed wat stuk voor stuk handgemaakt is en daarmee is er niet één product hetzelfde.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen in onze on-line winkel Alfems en hopen u na uw eerste bezoek nog vaak opnieuw te mogen ontvangen.

Alfems

© 2010 - 2023 Alfems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel