Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Toepasselijkheid algemene voorwaarden
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u met Alfems v.o.f. afsluit, of het nu om leveringen van artikelen gaat of om de levering van diensten. In deze algemene voorwaarden wordt verwezen naar de servicepagina`s van onze website Alfems v.o.f.. Door te leveren en/of te bestellen geeft u aan met de algemene levering- en betalingsvoorwaarden akkoord te gaan.

Scheidbaarheid
Indien één of meerdere artikel(en) van deze voorwaarden wordt nietig verklaard, dan zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen in deze voorwaarden niet aantasten.

Bestelling en totstandkoming overeenkomst
U kunt bestellen op de manieren als beschreven op de pagina bestelinformatie van de Website. Een bestelling is niet geldig indien Alfems v.o.f. uw vaste woon- of verblijfplaats niet eenduidig kan vaststellen. Door te bestellen en te betalen komt een koop tot stand. Overeenkomstig de Wet Kopen op Afstand en de richtlijnen van de Wet Kopen op Afstand, heeft u 14 dagen na ontvangst van uw bestelling de tijd om te beoordelen of de bestelde artikelen of diensten voldoen en Alfems v.o.f. hiervan in kennis te stellen danwel uw bestelling te retourneren*. Na afloop van deze termijn komt de koop definitief tot stand en bent u eigenaar. Dit doet geen afbreuk aan de toepasselijkheid van de zichttermijn als hieronder beschreven. In individuele gevallen kan Alfems v.o.f. besluiten om bestellingen te weigeren.
* Indien u de bestelling wilt retourneren dient u dit op eigen kosten retour te sturen. Als het product in goede staat retour is ontvangen zal Alfems v.o.f. het aankoopbedrag retourneren met aftrek van de door Alfems gemaakte verzendkosten van de desbetreffende bestelling.

Aanbiedingen en prijzen
Aanbiedingen gelden zo lang de actie periode loopt of de voorraad strekt. Alfems v.o.f. garandeert dat de prijzen zoals deze vermeld staan in door Alfems v.o.f. uitgegeven mailings en op de Website niet zullen worden verhoogd gedurende de looptijd van de betreffende mailings of gedurende de op de Website aangegeven termijn, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging van de prijzen. Alfems v.o.f. is niet gebonden aan haar aanbod indien sprake is van druk-, zet- of programmeerfouten in haar mailings of op de Website. Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Gratis verzending van een bestelling is een vorm van korting. Alfems v.o.f. geeft op haar website aan of die wel of niet van toepassing is. Gratis verzending van een bestelling aan het buitenland is nimmer van toepassing.

Betaling
Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces. Aan uw bestelling kunnen nadere (betalings-/bestel)voorwaarden worden gesteld. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de giro- respectievelijk bankrekening van Alfems v.o.f. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling uw bestelling te leveren. Betaling geschiedt middels de mogelijkheden die de webwinkel(s) van Alfems v.o.f. u biedt(en).

Annulering
Wanneer de afnemer de overeenkomst annuleert, zal Alfems v.o.f. een schade claim ter hoogte van 25% van het totale aankoopbedrag bij de afnemer in rekening brengen. Indien de afnemer de overeenkomst annuleert nadat Alfems v.o.f. de afnemer geïnformeerd heeft over een verwachte datum van de (deel)levering, zal dit percentage verhoogd worden naar 50% van het totale aankoopbedrag. Deze percentages liggen vast, tenzij Alfems v.o.f. aantoonbaar kan maken dat de geleden schade hoger is. Alfems v.o.f. zal dan deze kosten in rekening brengen van de afnemer.

Garantie
Bestelt u een artikel bij Alfems v.o.f. , dan heeft u recht op de wettelijke garantie alsmede de garantie die onze leveranciers op hun producten geven. Dit kan per merk/leverancier verschillend zijn. Alfems v.o.f. volgt de wettelijke bepalingen omtrent het garantie geven op gekochte producten. Uw factuur dient als aankoopbewijs.

Afleveringen
Heeft u een bestelling geplaatst voor het leveren van artikelen, dan zorgt Alfems v.o.f. ervoor, dat het pakket bij u wordt bezorgd op het door u opgegeven huisadres of afleveradres. Alfems v.o.f. doet haar uiterste best om de aangekondigde levertijden die worden genoemd op de website te realiseren. De door Alfems v.o.f. aangekondigde afleveringstermijnen zijn echter vrijblijvend. Het kan zijn dat een door u besteld artikel (tijdelijk) is uitverkocht of om een andere reden niet direct leverbaar is. Alfems v.o.f. heeft het recht om middels gedeeltelijke leveringen uw opdracht uit te leveren. Wanneer er sprake is van een deellevering, zal Alfems v.o.f. u hier van de te voren over inlichten. Indien aflevering binnen dertig (30) dagen om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt, ontvangt u hiervan bericht. U heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terugbetaling van het reeds betaalde. Voor het overige is Alfems v.o.f. niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de overschrijding van de aangekondigde leveringstermijnen. Alfems v.o.f. is verantwoordelijk voor de aflevering tot aan de voordeur c.q. stoep. Alfems v.o.f. is niet verantwoordelijk voor de plaatsing en/of installatie en/of transport naar een secundaire locatie.

Zichttermijn/retourneren
U mag een afgeleverd artikel binnen zeven (7) werkdagen na ontvangst met reden aan Alfems v.o.f. terugzenden. Daarmee ontbindt u de aankoop van dat artikel: u heeft recht op teruggave door Alfems v.o.f. van het bedrag van de aankoop inclusief de bezorgkosten dat u reeds aan Alfems v.o.f. heeft betaald met betrekking tot het teruggestuurde artikel. U kunt uw bestelling alleen retourneren indien de betreffende goederen compleet, onbeschadigd, ongebruikt, en in de originele verpakking geretourneerd worden. Een en ander geschied op kosten van de koper. Wanneer u geleverde artikelen na afloop van de zichttermijn niet aan Alfems v.o.f. heeft teruggezonden is de koopovereenkomst definitief. Na de periode van zeven (7) werkdagen kunt u uw aankoop niet meer zonder reden retourneren. De door Alfems v.o.f. reeds ontvangen betaling wordt uiterlijk binnen dertig (30) dagen na de ontbinding terugbetaald. Het is aan u om aan te tonen dat u tijdig van uw recht tot retourneren gebruik heeft gemaakt. Daarom raden wij u aan ervoor te zorgen dat u in het bezit bent van een afgiftebewijs, een bewijs van ter post bezorging of een vergelijkbaar document.

U kunt een artikel in geen geval terugsturen wanneer sprake is van één of meer van de volgende situaties:
Het artikel was speciaal voor u op maat gemaakt; Het artikel is gedurende de periode dat u het op zicht had gebruikt of beschadigd geraakt; Het artikel is niet meer compleet; Het artikel bevat niet alle door de fabrikant bij levering bijgesloten zaken; Het artikel bevindt zich niet in de originele, onbeschadigde fabrieksverpakking (een met zorg opengemaakte verpakking wordt door Alfems v.o.f. niet als een beschadigde verpakking beschouwd); Het artikel is duidelijk persoonlijk van aard; Het artikel kan door haar aard niet worden teruggezonden; Het artikel kan snel bederven of verouderen; (bijvoorbeeld planten); Het artikel qua kleur niet voldoet aan uw verwachting (afbeeldingen op internet geven nooit een 100% beeld van de werkelijkheid); Het artikel geleverd is buiten Nederland.

Aansprakelijkheid
Alfems v.o.f. is uitsluitend aansprakelijk voor door u geleden schade indien deze schade aan Alfems v.o.f. is toe te rekenen of indien deze krachtens dwingendrechtelijke wetsbepalingen voor risico van Alfems v.o.f. komt. Alfems v.o.f. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar mailings of op de Website. Alfems v.o.f. is niet aansprakelijk voor schade, die het gevolg is van het gebruik door u van enig door Alfems v.o.f. geleverd artikel. Indien Alfems v.o.f. toerekenbaar tekortschiet in de nakoming van haar verplichtingen tegenover u, is Alfems v.o.f. aansprakelijk jegens u voor vergoeding van de door u geleden schade. Alfems v.o.f. is echter uitsluitend aansprakelijk voor directe schade, waaronder uitsluitend wordt verstaan:
-Schade, direct toegebracht aan stoffelijke zaken;
-Redelijke kosten, gemaakt ter vaststelling van de oorzaak en de omvang van de schade voor zover betrekking hebbend op de directe schade als hier bedoeld;
-Redelijke en aantoonbare kosten die u maakt ter voorkoming of beperking van directe schade als hier bedoeld.

Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het Alfems v.o.f. -klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door Alfems v.o.f. of aan derden ter beschikking gesteld die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling en niet aan derden verstrekt .v.o.f. commerciële doeleinden.
Alfems v.o.f. verstrekt geen gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding komt. Indien u bezwaar heeft tegen het verstrekken van uw adresgegevens aan derden, dan kunt u dit schriftelijk aan ons kenbaar maken. Ook indien u van ons geen commerciële aanbiedingen meer wenst te ontvangen, kunt u dit schriftelijk kenbaar maken. Vragen om inzage van uw persoonsgegevens kunt u richten aan onze klantenservice.

Niet tevreden?
Indien u niet tevreden bent over onze producten of diensten, neem dan binnen 7 dagen contact op met onze klantenservice, op +31-642369267 of stuur binnen een e-mail aan klantenservice@Alfems.nl of richt uw klacht schriftelijk aan Alfems v.o.f. , afdeling Hoekveen 48, 3829DJ Hooglanderveen, onder vermelding van uw naam en adres en woonplaats en een duidelijke beschrijving / toelichting van de klacht. Alfems v.o.f. zal uw klacht binnen 30 dagen na ontvangst in behandeling nemen.. Indien de klacht niet binnen deze periode opgelost kan worden, wordt u hiervan op de hoogte gebracht, met een indicatie van de vertragingsduur.

Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: . . . . . . .
Toepasselijk recht
in alle gevallen waarin deze Algemene Voorwaarden niet voorzien, beslist Alfems v.o.f. Alle rechten voorbehouden. Op alle overeenkomsten en alle geschillen die daaruit voort mogen vloeien is Nederlands recht van toepassing.
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2020 Alfems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.