Wie zijn wij . . .

Alfems is een organisatie welke zich gespecialiseerd heeft op de inkoop en verkoop van Deens Design voor de zakelijke en particuliere markt. Wij zijn een gedreven en gemotiveerde onderneming waarin onze klanten centraal staan en hoge eisen stellen aan onze partners. Onze producten zijn van de beste leveranciers en geven u een gevoel van rijkdom en speciaal te zijn. U heeft een ruime keuze uit accessoires, kinderkleding, designstukken en sieraden. U kunt er op vertrouwen dat wij uitsluitend goede kwaliteit leveren tegen een goede prijs.

Alle merken die wij aanbieden hebben het authentieke Deense karakter en een hoge kwaliteit. Onze leveranciers zijn onder andere Pilgrim, Joseph & Joseph, Rice, Erik Bagger, Katvig, Menu, QDO en anderen. Wilt u iets bestellen dat u ooit ergens heeft gezien, maar dat we niet standaard aanbieden? Neem gerust contact met ons op en wij regelen dit voor u!

Bent u opzoek naar een relatiegeschenk, kerstpakket of wilt u op een andere wijze iets bijzonders doen voor uw personeel of relaties, neem dan conctact op via experience@alfems.nl . Wij gaan graag samen met u aan tafel om uw wensen en doelstellingen te bespreken.

Team Alfems

© 2010 - 2023 Alfems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel