Zoek op merk

Wanneer je graag wilt weten wat er per merk verkrijgbaar is in onze winkel, klik dan op het logo van het merk dat je verder wilt bekijken. Wanneer je iets zoekt, maar het staat er niet tussen, stuur dan een berichtje naar klantenservice@alfems.nl en laat weten wat je zoekt. Dan kijken wij wat wij voor je kunnen betekenen.

logomenu.jpg

Drie kleine woordjes, maar zij staan voor alles waarvoor wij leven en ademen: Een eeuwig durende zoektocht naar mooie originele Scandinavische ontwerpen. Mooie en praktische dagelijkse verrassingen die je gelukkiger en gelukkiger maken als je ernaar te kijkt, ze aanraakt en gebruikt. 

 

jjlogo.jpg

Joseph & Joseph is door 2 broers opgericht in 2003. Het doel was specialisatie in keukentools en dit hebben ze bereikt. Zelfs meer dan dat. Joseph en Joseph is een organiatie met wereldaanzien en hun kracht van primaire producten mooie desing objecten te maken is wat ze zo groot gemaakt heeft. Onmisbaar in uw keuken. 

 

  legologo.jpg

Lego richt zich met haar speelgoed op kinderen (jong & oud). "We willen ertoe bijdragen dat kinderen in de toekomst hun talenten en mogelijkheden optimaal kunnen realiseren" Daarom biedt Lego speelgoed, amusement en onderwijsmateriaal aan voor kinderen over de hele wereld.

 

smallstuff-logo.gif

SmallStuff is een typisch klein Deens bedrijf dat zich volledig richt op klassieke baby en kinderkleding, kinderkamer inrichtingen en kleurrijk speelgoed. Er worden uitsluitend natuurproducten gebruikt voor de producten van SmallStuff. De baby en kinder kleding bestaat voor 100% uit katoen wat conform de hoge norm Ökotex Standaard 100 Klasse I geproduceerd is. Het welzijn van een kind ligt SmallStuff aan het hart.

 

pilgrimdanishdesignblack[1].jpg

Pilgrim is opgericht in 1983 door de twee Denen Annemette Markvad en Thomas Adamsen. Gedurende de eerste jaren reisden zij door Denemarken, sieraden verkopend op straat en op festivals. Tegenwoordig is het een sieradenmerk met wereldfaam en worden er regelmatig nieuwe collecties uitgebracht, en worden succesvolle collecties langer in stand gehouden dan gemiddeld zodat iedereen hier van kan genieten. 

 

 falbylogo.jpg

Falby is een klein familiebedrijfje uit Jutland dat Deens servies maakt. Mooie natuurlijke pasteltinten combineren ze met vrolijke bloemen en fruitprintjes waardoor er schitterende creaties ontstaan. Falby heeft prachtige en betaalbare producten die een cadeautje zijn voor jezelf of voor een ander. 

 

     logoqdo.jpgQDO is een platform van alle bekende Scandinavische topdesigners. Op de hele wereld is er geen land waarvan de inwoners meer tijd in huis besteden dan de Scandinaviërs. Het gevoel van thuis zijn en thuis komen, is het belangrijkste gevoel wat ze willen overdragen in hun designs.

 

 

© 2010 - 2023 Alfems | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel